Effect of Ethanol Stress on Fermentation Performance of Saccharomyces cerevisiae Cells Immobilized on Nypa fruticans Leaf Sheath Pieces

http://repository.vnu.edu.vn/handle/VNU_123/33068

Title: Effect of Ethanol Stress on Fermentation Performance of Saccharomyces cerevisiae Cells Immobilized on Nypa fruticans Leaf Sheath Pieces
Authors: Nguyen, Hoang Phong
Le, Hoang Du
Le, Van Viet Man
Keywords: Saccharomyces cerevisiae;immobilized yeast;;ethanol stress;fatty acids
Issue Date: 2015
Publisher: FACULTY FOOD TECHNOLOGY BIOTECHNOLOGY, UNIV ZAGREB, KACIECEVA 23, 41000 ZAGREB, CROATIA

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

KHẢ NĂNG THÍCH ỨNG CỦA NGƯỜI NÔNG DÂN VỚI BỐI CẢNH XÃ HỘI CÔNG NGHIỆP (Nghiên cứu trường hợp thôn Thanh Xá, xã Nghĩa Hiệp, huyện Yên Mỹ, tỉnh Hưng Yên)

Survey of student's satisfaction about the education quality at University of Economics and Business - 2013