Effect of Ethanol Stress on Fermentation Performance of Saccharomyces cerevisiae Cells Immobilized on Nypa fruticans Leaf Sheath Pieces

http://repository.vnu.edu.vn/handle/VNU_123/33068

Title: Effect of Ethanol Stress on Fermentation Performance of Saccharomyces cerevisiae Cells Immobilized on Nypa fruticans Leaf Sheath Pieces
Authors: Nguyen, Hoang Phong
Le, Hoang Du
Le, Van Viet Man
Keywords: Saccharomyces cerevisiae;immobilized yeast;;ethanol stress;fatty acids
Issue Date: 2015
Publisher: FACULTY FOOD TECHNOLOGY BIOTECHNOLOGY, UNIV ZAGREB, KACIECEVA 23, 41000 ZAGREB, CROATIA

Nhận xét

Bài đăng phổ biến từ blog này

Đa Dạng Chức Năng Của Quần Xã Vi Khuẩn Trên San Hô Ven Đảo Cát Bà và Long Châu, Góp Phần Thích Ứng Với Sự Thay Đổi Của Môi Trường